Verhuisbedrijf Amsterdam

Je gaat verhuizen en zoekt een bedrijf om te helpen? Zoek niet verder, want Verhuisservice 24 staat dag en nacht voor u klaar. Of het nou twee straten verderop is of een compleet andere stad: wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om jou te helpen met het zetten van deze grote stap. Wij zijn een goedkoop verhuisbedrijf Amsterdam die je graag helpt om al je bezittingen van A naar B te vervoeren

Verhuizen Amsterdam

Ga je verhuizen naar Amsterdam of in de omgeving van deze prachtige stad? Verhuisservice 24 helpt je graag met het verhuizen van je bezittingen naar je nieuwe stulpje. Wij helpen je goedkoop te verhuizen in Amsterdam en met behulp van onze verhuisplanning alles soepel te laten verlopen. Onze verhuizers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Onze diensten

Verhuizen is een grote gebeurtenis, daarom helpen wij graag mee zodat alles soepel verloopt. Loop je moeilijk, is er iemand in de omgeving overleden of is het tillen gewoon te zwaar? Dan staan de verhuisservice van Amsterdam klaar om je huis te ontruimen. Wil je met spoed verhuizen vanwege een scheiding of het huis van een overleden naaste laten uitruimen? Wij staan per direct voor je klaar om deze stress te verlichten. Ons verhuisbedrijf in Amsterdam helpt daarnaast ook mee aan de transport voor uw nieuwe meubels. Het kost een boel energie om je nieuwe bank te vervoeren en uit te pakken, daarom helpen onze verhuizers om deze last van je schouders te nemen.

Verhuisservice 24, dé verhuisexpert in Amsterdam

Verhuizen met passie

Wij zijn dé verhuizer van Amsterdam als het gaat het om verhuizen binnen Amsterdam, maar ook in de omgeving of zelfs ver daarbuiten. Wij zijn een gepassioneerde, veelzijdige en vooral ook goedkope verhuisservice in Amsterdam die zakelijke en particuliere klanten helpt met verhuizen. Meer dan 400 klanten zijn met onze hulp tevreden hun nieuwe huis ingetrokken.

De vakman

De verhuizers van ons verhuisbedrijf Amsterdam zijn ervaren vakmannen die weten wat ze doen. We hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat alles de dag van de verhuizing zonder problemen verloopt. Daarnaast bieden we ook een lijst aan verhuistips aan, zodat je helemaal voorbereid je oude huis kunt verlaten.

Vraag een offerte aan

Als je goedkoopt wilt verhuizen in Amsterdam vraag dan twee maanden van tevoren een offerte bij ons aan. Je kunt terecht bij onze verhuizers in Amsterdam voor een spoedverhuizing, maar je kunt ook een aantal maanden vooruit plannen. Regel alles op tijd door onze verhuisservice in Amsterdam in te schakelen en de verhuizing en ontruiming te plannen om zo een boel stress te vermijden. We helpen al met verhuizen vanaf 160 euro per dag. Dus aarzel niet en schakel Verhuisservice 24 nu in. Goedkoop verhuizen met ons verhuisbedrijf kan o.a. in de steden: Den Haag en het Westland, Utrecht en Rotterdam. Wacht niet te lang en vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan!