fbpx
Skip to content

Verhuizen was nog nooit zo makkelijk!

Jaren ervaring

2000+ verhuizingen verricht

Binnen heel Nederland actief

Wij nemen alles uit handen!

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Dan bent u bij Verhuisservice24 aan het juiste adres. Ons team van verhuizers neemt uw zorgen uit handen, denk aan het vervoeren van uw inboedel van A naar B en helpen bij het inrichten van uw inboedel. Wanneer u kiest voor Verhuisservice24 bent u zeker van de beste service tegen de scherpste prijs! Naast dat wij als verhuisbedrijf regionaal actief zijn, zijn wij ook landelijk actief. Wij zorgen er dan ook voor dat uw inboedel waar dan ook in Nederland netjes en op tijd aankomt. Ondanks dat Verhuisservice24 slechts enkele jaren bestaat zijn wij flink gegroeid. Voorheen waren wij slechts actief binnen drie provincies, namelijk: Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Dankzij onze tevreden klanten zowel particulier als zakelijk, zijn wij zo hard gegroeid. Daar waar menig verhuisbedrijven stoppen, gaan wij als verhuisbedrijf net een stapje verder om zo de beste service te bieden tegen een scherpe prijs!

Erkende verhuizers

Volledige ontzorging!

Wilt u er zeker van zijn dat u compleet ontzorgd wordt tijdens de verhuizing? Kies dan voor Verhuisservice24. Al onze verhuizers zijn professionele verhuizers met meerdere jaren aan ervaring. Het voordeel van professionele verhuizers is dat zij voor ieder probleem wel een oplossing vinden. Past het bankstel bijvoorbeeld niet door de voordeur? Dan zorgen onze professionals ervoor dat het op een andere manier kan. Heeft u breekbare spullen in uw inboedel? Verhuizers van Verhuisservice24 zorgen dat het goed wordt ingepakt om er zeker van te zijn dat uw inboedel netjes aankomt op de plaats van bestemming. Wij werken ook tegen scherpe tarieven, krijg waar voor uw geld en betaal niet teveel.

Ontwerp zonder titel (85)

Onze tevreden klanten

Ontdek hoe je zorgeloos kan verhuizen

Perfecte communicatie

Perfecte communicatie

Passie voor het vak

Passie voor het vak

Duidelijke Afspraken

Duidelijke Afspraken

Transparant

Transparant

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen

Proffesioneel

Proffesioneel

Verhuizen was nooit zo simpel

Verhuizen staat in de top-3 van meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven, na het overlijden van een dierbare en een scheiding. Ons doel is om het gehele proces uit handen te nemen maar wel met uw controle. 

Ontwerp zonder titel (93)

Wat klanten zeggen

Onder de indruk

Ik ben zeer tevreden met verhuisservice24, netjes op tijd,geen schades en zeer professioneel, alle afspraken die met mij zijn gemaakt zijn nagekomen. een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen!

Een aanrader!

De mannen waren netjes op tijd, ondanks dat de verhuislift niet geplaatst kon worden was het geen enkel probleem, de mannen hebben alles schadeloos via de trap gedragen kortom een topbedrijf !

Zeer tevreden!

Lang op zoek geweest naar een verhuisbedrijf en uiteindelijk gekozen voor VS24. Een prettige intake en ook de verhuisdag zelf verliep prima. Harde werkers. De verhuizers zijn erg professioneel.

Ideale service

Ben zeer tevreden over Verhuisservice24. Denken met je mee en verhuizen vlot en netjes. Netjes een dag voor de verhuizing gebeld om nog eens alles door te nemen en na afloop gebeld om alles te evalueren.

Ontdek hoe je zorgeloos kan verhuizen