Meteen naar de inhoud

Handy man

Wij zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen. Verhuizen is voor ons niet alleen uw spullen van A naar B verplaatsen, het is een vak dat wij elke dag met passie beoefenen. Door onze ervaring en professionele team verloopt de verhuizing van uw inboedel vlekkeloos.

Vraag een offerte aan:

Professionele verhuizers inhuren

We verzorgen particuliere verhuizingen door het hele land met focus op de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Als verhuisbedrijf denken we graag met u mee om totale ontzorging te kunnen bieden en u snel thuis te laten voelen in uw nieuwe onderkomen.

Wij werken met de nieuwste verhuisbusjes en verhuisliften en sturen deze nooit op pad zonder nodige onderhoud en de nodige verhuismaterialen zoals; steekkarren, rolkarren, spanbanden, gereedschap en verhuisdekens.

Bespaar op uw verhuizing

Met Verhuisservice24 krijgt u vakkundige en tegelijkertijd betrouwbare verhuizers over de vloer. Waarom zou u teveel betalen?

VERHUISSERVICE24

Onze garanties

Uw vaste contact persoon voor,  tijdens en na de verhuizing.

Goed getrainde en passievolle verhuizers met een goed humeur.

Beste prijs en kwaliteit verhouding binnen de verhuismarkt.

Op maat gemaakte offertes door onze verhuisconsulenten.

Meest Gestelde Vragen

Sommige verhuisbedrijven brengen kosten in rekenen voor zaken als: onhandige items, een woning die niet gemakkelijk toegangelijk is en trappen die gelopen moeten worden. Wij zoeken dit altijd van tevoren uit en nemen alle kosten mee in de offerte zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Bederfelijke en gevaarlijke stoffen in uw huisraad verpakken zonder dat wij hiervanaf weten is geen goed idee en raden wij ten strengste af. Zorg er ten alle tijden voor dat u weet welke items op de lijst met gevaarlijke stoffen staan. Als u ervoor kiest om uw eigen dozen in te pakken en de artikelen raken beschadigd, kan het moeilijker zijn om de schade te verhalen bij de verzekeraar.

Kwetsbare items zoals borden, glaswerk, kunstwerken, breekbare meubels, spiegels, enz. Zorg ervoor dat alle items in uw huis worden verpakt door experts die de meest up-to-date verpakkingsmethoden en materialen in de branche gebruiken. Bekijk onze verhuisshop voor stevige verhuisdozen en meer.

Als u de datum van uw verhuizing wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw verhuizers en bespreek de alternatieve datum. Het kan zijn dat de nieuwe verhuisdatum al volgeboekt is, of de prijs kan verschillen. Hou er rekening mee dat verhuizen in het weekend duurder kan uitvallen dan op een doordeweekse dag.

Verhuisbedrijf inhuren

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.