Meteen naar de inhoud

Opslagruimte huren

Het komt vaak voor dat je meer spullen hebt dan ruimte. Waar moet je alles toch kwijt? Laat dat maar aan Verhuisservice 24 over. Je kunt rechtstreeks bij ons verschillende soorten beveiligde opslagruimte huren, tegen scherpe tarieven voor elke opslagduur. Uiteraard behandelen we je spullen met dezelfde voorzichtigheid en zorgvuldigheid als wanneer we ze in je huis zouden plaatsen.

Vraag een offerte aan:

Verwachte huurperiode

Opslagruimte eisen

  • Ideale omstandigheden: al onze opslagruimtes zijn beveiligd en geconditioneerd zodat je eigendommen in de beste staat bij je terugkeren.
  • Zorgvuldig ingepakt: op basis van hoe lang je eigendommen bij ons opgeslagen blijven, hanteren wij een speciale manier van inpakken om je spullen te beschermen.
  • Correcte documentatie: bij onze opslagruimtes ben je altijd verzekerd van correct opgemaakte paklijsten en andere documentatie.

Bespaar op uw verhuizing

Met Verhuisservice24 krijgt u vakkundige en tegelijkertijd betrouwbare verhuizers over de vloer. Waarom zou u teveel betalen?

VERHUISSERVICE24

Onze garanties

Uw vaste contact persoon voor,  tijdens en na de verhuizing.
Beste prijs en kwaliteit verhouding binnen de verhuismarkt.
Goed getrainde en passievolle verhuizers met een goed humeur.
Op maat gemaakte offertes door onze verhuisconsulenten.

Meest Gestelde Vragen

Sommige verhuisbedrijven brengen kosten in rekenen voor zaken als: onhandige items, een woning die niet gemakkelijk toegangelijk is en trappen die gelopen moeten worden. Wij zoeken dit altijd van tevoren uit en nemen alle kosten mee in de offerte zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Bederfelijke en gevaarlijke stoffen in uw huisraad verpakken zonder dat wij hiervanaf weten is geen goed idee en raden wij ten strengste af. Zorg er ten alle tijden voor dat u weet welke items op de lijst met gevaarlijke stoffen staan. Als u ervoor kiest om uw eigen dozen in te pakken en de artikelen raken beschadigd, kan het moeilijker zijn om de schade te verhalen bij de verzekeraar.

Kwetsbare items zoals borden, glaswerk, kunstwerken, breekbare meubels, spiegels, enz. Zorg ervoor dat alle items in uw huis worden verpakt door experts die de meest up-to-date verpakkingsmethoden en materialen in de branche gebruiken. Bekijk onze verhuisshop voor stevige verhuisdozen en meer.

Als u de datum van uw verhuizing wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw verhuizers en bespreek de alternatieve datum. Het kan zijn dat de nieuwe verhuisdatum al volgeboekt is, of de prijs kan verschillen. Hou er rekening mee dat verhuizen in het weekend duurder kan uitvallen dan op een doordeweekse dag.

Verhuisbedrijf inhuren

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.