Meteen naar de inhoud

Zakelijk verhuizen

Verhuisservice24 verricht dagelijks tientallen verhuizingen door heel Nederland. Wij gaan niet alleen vakkundig te werk, maar bieden ook zakelijke verhuizingen aan tegen zeer scherpe tarieven. Wilt u weten wat het zal kosten om een zakelijk verhuizing uit te voeren? Vraag hier dan direct een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers zal de volgende werkdag al een offerte op maat naar u toe sturen.

Vraag een offerte aan:

Kantoorverhuizingen

Bij een kantoorverhuizing komt veel meer kijken dan een particuliere verhuizing. Vaak zullen er veel meer of vaak grotere meubels vervoert moeten worden bij een kantoorverhuizing. Het verplaatsen is vaak niet het grootste probleem, maar het sjouwen van kantoormeubels kan wel een uitdaging zijn. Om een kantoorverhuizing mogelijk te maken raden wij dan ook zeker aan een verhuisbedrijf in te schakelen die alleen met professionals werkt. Wanneer een kantoorverhuizing wordt verricht door alledaagse verhuizers zal de verhuizing niet alleen meer tijd kosten. Uw kantoormeubilair kan beschadigd raken. Om dit te voorkomen raden wij aan om uw kantoorverhuizing uit te besteden bij Verhuisservice24.

Handyman service bij kantoorverhuizing

Wanneer u verhuist naar een ander kantoorpand, kan het zo zijn dat het nieuwe pand verbouwd moet worden. Denk aan het leggen van laminaat, verven van de muren of alles schoonmaken. Om u compleet te ontzorgen kunt u bij Verhuisservice gebruik maken van onze handyman service. Wanneer u een kantoorverhuizing verricht zal onze handyman ervoor zorgen dat alles spik en span is om direct in te trekken. Heeft u vragen over onze handyman service bij een kantoorverhuizing? Neem dan contact met ons op of chat met een van onze medewerkers.

Belangrijke tips bij zakelijk verhuizen
  • Breng omwonende op de hoogte. Een zakelijke verhuizing kan wat tijd in beslag nemen. Door omwonende te informeren van uw zakelijke verhuizing kunnen zij rekening houden met onze verhuizers.
  • Schakel tijdig een verhuisbedrijf in. Een zakelijke verhuizing is complexer dan een particuliere verhuizing. Schakel daarom tijdig een verhuisbedrijf zodat hier rekening mee kan worden gehouden.
  • Meet alles op. Het is belangrijk om alles op te meten bij een zakelijke verhuizing. Vaak komen er grotere meubels bij kijken. Door alles op te meten zijn wij op de hoogte of de meubels door de deur kunnen. Zo niet, zullen wij de meubels moeten demonteren.

Vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen over een zakelijke verhuizing? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer: 085-002 2283 of stuur een email naar info@verhuisservice24.nl. Wij helpen u graag verder. Ook beschikt Verhuisservice24 over een eigen locatie waar u altijd welkom bent om langs te komen. Adres: Westvlietweg 61 G, 2491 ED Den Haag.


Interne kantoorverhuizing

Bij een interne bedrijfsverhuizing worden bijvoorbeeld afdelingen omgewisseld of moeten apparaten worden geinstalleerd.

ICT verhuizing

Bij een ICT verhuizing moeten er meestal werkplekken worden geinstalleerd en zaken als WiFi worden geregeld.

VERHUISSERVICE24

Onze garanties

Uw vaste contact persoon voor,  tijdens en na de verhuizing.
Beste prijs en kwaliteit verhouding binnen de verhuismarkt.
Goed getrainde en passievolle verhuizers met een goed humeur.
Op maat gemaakte offertes door onze verhuisconsulenten.
VERHUIZEN

Meest Gestelde Vragen

Sommige verhuisbedrijven brengen kosten in rekenen voor zaken als: onhandige items, een woning die niet gemakkelijk toegangelijk is en trappen die gelopen moeten worden. Wij zoeken dit altijd van tevoren uit en nemen alle kosten mee in de offerte zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Bederfelijke en gevaarlijke stoffen in uw huisraad verpakken zonder dat wij hiervanaf weten is geen goed idee en raden wij ten strengste af. Zorg er ten alle tijden voor dat u weet welke items op de lijst met gevaarlijke stoffen staan. Als u ervoor kiest om uw eigen dozen in te pakken en de artikelen raken beschadigd, kan het moeilijker zijn om de schade te verhalen bij de verzekeraar.

Kwetsbare items zoals borden, glaswerk, kunstwerken, breekbare meubels, spiegels, enz. Zorg ervoor dat alle items in uw huis worden verpakt door experts die de meest up-to-date verpakkingsmethoden en materialen in de branche gebruiken. Bekijk onze verhuisshop voor stevige verhuisdozen en meer.

Als u de datum van uw verhuizing wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw verhuizers en bespreek de alternatieve datum. Het kan zijn dat de nieuwe verhuisdatum al volgeboekt is, of de prijs kan verschillen. Hou er rekening mee dat verhuizen in het weekend duurder kan uitvallen dan op een doordeweekse dag.

Verhuisbedrijf inhuren

Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing.